WERKING

Zo werkt de Dazer.

Hoe werkt de Dazer?

De Dazer is een technisch geavanceerd, duurzaam en ergonomisch ontwerp en geeft bij een druk op de enige knop een ultrasone trilling. Dit is een geluidsgolf waarvan de frequentie zo hoog ligt waardoor het menselijk gehoororgaan het niet meer als geluid kan opvangen.

Richt de Dazer als een afstandsbediening op de hond en druk de knop 1 tot 2 seconden in. Het is zo dat het geluid tot op een meter of 10 à 15 een soort Ctrl-Alt-Delete effect uitoefent op de geest van de hond. In één keer lijken alle agressieve gedachten uit de hondenkop gewist. Dit geeft voldoende tijd om de plek te passeren waar de hond zich bevindt. Met de Dazer heb je als het ware een hondenvrije cirkel van zo’n 10 meter om je heen. Het dier zal niet in deze cirkel doordringen. Meestal maakt een agressieve hond zich uit de voeten bij het horen van het geluid.

De Dazer weegt inclusief batterij 122 gram, is gemaakt van lichtgewicht, duurzaam ABS plastic en voorzien van een stalen bevestigingsclip. Het geheel heeft de afmeting van een flink mobieltje (11 x 5 x 3 cm). De vervangbare 9 volt alkaline batterij is goed voor circa twee- à drieduizend signalen ofwel 3 tot 5 jaar gebruik.

De Dazer werkt niet door dichte objecten zoals muren, maar wel door open struikgewas of bijvoorbeeld door de zak van een kledingstuk.

Wat doet de Dazer?

Iedereen krijgt af en toe te maken met enge, vervelende honden. Met de Dazer kun je zonder dat het voor mensen hoorbaar is, iedere agressieve hond bij je vandaan houden en wat belangrijker is, je kunt nu, met de Dazer, zonder angst gaan wandelen, fietsen, hardlopen, op bezoek gaan, een frisse neus halen, of gewoon meer van de vakantie genieten. Je hoeft geen einden meer om te lopen bij het zien van een gemene loslopende hond. Bang zijn voor honden behoort tot het verleden.

Een valse hond kan voor veel mensen enorme angstgevoelens teweegbrengen. Hondenangst komt maar al te vaak voor. Hondenbeten helaas ook. Elk jaar bijten honden 16.000 Nederlanders het ziekenhuis in. Meer dan de helft van dit aantal betreft Nederlanders op vakantie in het buitenland. Het gevaarlijkste dier voor de mens is beter bekend als zijn beste vriend.

Angst voor honden is met de Dazer op zak niet meer nodig, want met de Dazer onder handbereik word je niet door honden achtervolgd en door gebruik te maken van de Dazer riskeer je geen hondenbeet, met alle nare gevolgen vandien.

Wie gebruikt de Dazer?

De Dazer is ideaal voor wandelaars, joggers, fietsers en natuurliefhebbers. Maar ook voor postbodes, meteropnemers, deurwaarders, dierenartsen, huisartsen, makelaars en natuurlijk de tuinman. Voor iedereen met hondenvrees.

Bovendien handig voor alle hondenbezitters. Je kunt met de Dazer het gedrag van eigen hond corrigeren en hardnekkig geblaf van het trouwe, waakzame huisdier verminderen. De Dazer komt vaak goed van pas bij het uitlaten en tijdens wandelingen met de hond. Men wil immers geen problemen op straat of waar dan ook. Uw eigen hond is natuurlijk gehoorzaam en netjes opgevoed, maar waar meerdere honden zijn gaat het vaak mis.

Gebruik van de Dazer leidt ook de aandacht even af van de poes in de periode dat er jonge vogels in de tuin zitten.

Overtuigd?

Bestel dan direct uw Dazer!

 

Uitverkocht