Dazer
Honden - getekend door Tim Barrance
www.dazer.nl
Nederlands - Deutsch - English

Bestellen

Hoe te bestellen?

U kunt de Dazer per post bestellen. U betaalt € 38,50 (inclusief 21% btw) per bestelde Dazer plus € 6,95 voor de verzendkosten. Voor bestemmingen buiten Nederland zie: Wat kost het versturen?

Het bestellen gaat als volgt:

  1. Vul het bestelformulier in.
  2. Daarna ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin vermeld welk bedrag u moet overmaken en naar welk rekeningnnummer.
  3. Nadat u het bedrag heeft overgemaakt en zodra uw betaling op ons rekeningnummer is bijgeschreven, wordt de Dazer u aangetekend toegestuurd.
  4. U krijgt van ons per e-mail bericht wanneer de Dazer wordt verstuurd.

De Dazer wordt alleen aan particulieren in België, Duitsland en Luxemburg verstuurd en derhalve niet aan bedrijven.

Verzending naar België (belangrijke informatie)
Bestelt u vanuit België een Dazer, dan is de volgende informatie belangrijk: zorg ervoor dat op het naambordje bij uw deur dezelfde naam geschreven staat als die u in uw bestelling opneemt. Dit omdat de postbeambte een naamcheck doet. Het is al een paar keer gebeurd dat een pakketje om deze reden terug werd gestuurd naar ons. Om u 14,65 euro aan dubbele verzendkosten te besparen en om uw bestelde Dazer te kunnen ontvangen, vragen wij uw speciale aandacht hiervoor. Tijdens het invoeren van de adresgegevens en voor het aanmaken van het verzendlabel, vindt er voor zendingen vanuit Nederland naar België geen postcode-check plaats (dit is niet mogelijk vertelden ze ons). Daarom is het ook zaak dat u zich vergewist of u de juiste postcode invoert tijdens de bestelling van de Dazer.

U ontvangt geen bevestigingsmail?
Waarschijnlijk heeft uw internetprovider een spamfilter die de bevestigingsmail onterecht als spam beschouwd. Uw bestelling komt echter wel bij ons binnen. En zodra uw betaling is ontvangen kunnen we aan de hand van uw adresgegevens de verzending van de Dazer correct uitvoeren.
Heeft u geen bevestiging ontvangen, bel of e-mail ons even: 0570 615077 of info@dazer.nl.

Houdt er rekening mee dat het Dazerdoosje niet door de brievenbus past. Indien u op het moment van bezorging niet thuis bent, bieden ze het nog een keer aan of ligt het pakketje bij de buren op u te wachten. De postbode laat bij u een bericht hierover achter.

 

Privacy statement

© Copyright 2003- De Wandelwinkel Deventer